elisabeth haugen |

Stolt av meg selv.

  • 12.10.2017 kl.21:44

Hei folkens! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var jeg endelig på noe sosialt her i Istanbul. Det er faktisk første gangen jeg er med på noe alene her uten Martin. På tide med med andre ord. Jeg var på lunsj med alle damene til spillerne i Galatasaray, noe som var veldig koselig! 

Jeg må egentlig klype meg litt i armen. For der sitter lille jeg fra Disenå/Odalen å spiser lunsj sammen med kona til presidenten av Galatasaray og kona til tidligere landslags kaptein for Tyrkia. Det er ganske sykt å tenke på - når jeg tenker over det, synes jeg. 

Jeg er faktisk litt stolt av meg selv. For uansett hvor fint,flott eller stivt selskap jeg er i,- har jeg evnen til å tørre å være meg selv 100%. Jeg kjenner at jeg ikke gidder eller orker å bry meg om hva andre tenker om meg lenger. Jeg vet godt selv at jeg er en omgjengelig person. Jeg er blid, høffelig og respekterer alle for den de er. Holder ikke det, så er det helt greit for meg. 

Jeg kunne ønske jeg var like selvsikker da jeg var 16,17,18 år gammel. Det var da jeg kanskje trengte det som mest... Jeg har iallefall erfart at det er få ting her i livet som gir en bedre følelse enn når du bare tørr å være deg selv og stole på at du er bra nok. Så til alle dere leserne som måtte tvile der ute - dere er bra nok! Aldri tvil på det. Ingen er bedre eller dårligere enn dere uansett livssitusjon....

Oi, dette tok en helt annen vendig enn hva jeg hadde tenkt. Uansett, her er bilder av meg fra gårsdagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA God helg, ELISABETH <3

2 Kommentarer

julietalivstil

12.10.2017 kl. 22:03
så fine bilder☺

Elisabeth Haugen

13.10.2017 kl. 20:04
julietalivstil: Takk!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits